cool hit counter Formule 1 Kwalificatie Uitslag Skip to main content

Formule 1 Kwalificatie Uitslag

Wie hobbel-de-bobbelt er naar de pole position in de kwalificatie voor de. Red Bull leek in de vrije trainingen te domineren maar in Q3 van de kwalificatie in Mexico was Mercedes verrassend het snelste team.


2018 5 16 Twitter Suttonimages Max Verstappen Quickest On The First Day Of F1testing In Barcelona F1 Max Verstappen Formula 1 Formula One

Canadian GP Kwalificatie uitslag Canadian Grand Prix Kwalificatieronden.

Formule 1 kwalificatie uitslag. Max Verstappen heeft zaterdag zijn twaalfde pole position weten te grijpen in zijn Formule 1 -carrière. Max verstappen volgt op de tweede plek terwijl alonso in bocht 1 een tikje. De uitslag van de sprintrace op zaterdag bepaalt dus de startorde voor de race op.

GPFans is een meertalig platform voor alles rondom de Formule 1. Naast hem op de eerste startrij ziet hij morgen teamgenoot Valtteri Bottas verschijnen. De Red Bull-coureur zit er goed bij dit weekend maar Mercedes kan in de kwalificatie altijd wat extras.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Verenigde Staten 2021. Alles over formule 1 max verstappen en meer. 22 hours agoFormule 1 Uitslag kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico 2021.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Monaco 2021. Uitslag kwalificatie formule 1 gp mexico 2021. Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Whatsapp Delen via Mail Delen via link.

Valtteri Bottas weet te verrassen en pakt poleposition voor de Grand Prix van Mexico. Valtteri Bottas pakt poleposition in de bloedstollende kwalificatie van de Grand Prix van Mexico. Keuze van een seizoen.

Max Verstappen start vanaf de tweede startrij op P3. Valtteri Bottas ging er vandoor met poleposition Lewis Hamilton werd tweede. Kom alles te weten over de grand prix van monaco 2021.

Pos No Driver Car Q1 Q2 Q3 Laps. Formule 1 Kwalificatie Uitslag FORMULE 1 nr. Red Bull leek de favoriet te zijn maar tijdens Q3 kon de Fin overtuigend de.

Valtteri Bottas heeft de poleposition verovert voor de Formule 1 Grand Prix van de Eifel. 22 hours agoUitslag kwalificatie Formule 1 GP Mexico 2021. Maar na de vrije trainingen en de kwalificatie ziet.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend. Formule 1 Uitslag kwalificatie voor de Grand Prix van Amerika 2021. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende uitgesproken coureurs.

Stand wk formule 1 2021. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Hongarije 2021 RacingNews365. Sergio Perez completeerde de top drie.

Uitslag Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Spanje 2021 Motorsportz. Alle formule 1 uitslagen en statistieken van 2021. Door Marcel Brons 24102021 0018.

Kwalificatie Formule 1. Lewis hamilton heeft de poleposition voor de spaanse grand prix veroverd. In een direct gevecht rekende hij af met Lewis Hamilton én Max Verstappen die na de eerste run in Q3 nog de poleposition in handen had.

Hij was 02 seconde sneller dan de Mercedes-coureur terwijl Sergio Perez net naast de tweede startplek greep. Max Verstappen heeft de poleposition veroverd voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. 1 Lewis Hamilton GBR Mercedes 1m24585s 1m23082s 1m22868s 2 Valtteri Bottas.

We geloven dat een nieuwe generatie opwindende uitgesproken coureurs. Bekijk resultaten van teams en coureurs. 5 is uit en ligt nu in de winkel.

21 rows FORMULA 1 ROLEX BELGIAN GRAND PRIX 2020 - QUALIFYING. Volg Max Verstappen en co live tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein. Max Verstappen wist tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten een sensationele poleposition te bemachtigen.

De resultaten worden bekend nadat de 3e kwalificatie is gereden. De balansproblemen van de Mercedes W12 waren ver te zoeken in de kwalificatie want de bolide bleek met afstand de snelste in de allesbepalende sessie zaterdagmiddag. Bottas kwalificeerde als vierde maar zal op zondag vanaf P9.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Portugal 2021 De brit was max verstappen en. De spanjaard doet een 360 en valt vanaf. Daimler ag uitslag van de gp van rusland 2021.

Auteur Jesse Janse Artikel. Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Whatsapp Delen via Mail Delen via link. Lewis Hamilton heeft de poleposition gepakt voor de Formule 1 Grand Prix van België.

29 augustus 2020 0703. Red Bull Content Pool. En de komende drie weken wordt datzelfde personeel weer op de proef gesteld tijdens een triple-header.

Het nieuwe format is duidelijk wennen maar het resultaat is niet heel veel anders dan. Max Verstappen klokte de derde tijd. GPFans is een meertalig platform voor alles rondom de Formule 1.

Door Rick Pasker vandaag 2244. De tijden verschillen sterk per regio waar wordt gereden maar in Europa is het doorgaans om 1500 uur Nederlandse tijd. Live kwalificatie Formule 1 GP Bahrein 2020.

10 oktober 2020 0703. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende uitgesproken coureurs. Uitslag van de kwalificatie voor de Grand Prix van Turkije.

Liveblog f1 lees alles over de natte grand prix van turkije gesloten. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Verenigde Staten 2021 24 oktober 0003 28 reacties. De Formule 1 heeft er de afgelopen seizoenen een gewoonte van gemaakt om triple-headers aan de kalender toe te voegen.

We brengen je 247 op de hoogte van het allerlaatste nieuws en proberen je te amuseren met de meest spraakmakende fragmenten uit de sport. Door bonne veenstra f1 nieuws. Volledige uitslag kwalificatie GP Verenigde Staten Verstappen vanaf P1.

GPFans is een meertalig platform voor alles rondom de Formule 1. We brengen je 247 op de hoogte van het allerlaatste nieuws en proberen je te amuseren met de meest spraakmakende fragmenten uit de sport. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP België 2020.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP van de Eifel 2020. Save all royalty-free pics. Alle Formule 1 uitslagen en statistieken van 2020.

Uitslag van de gp van monaco 2021. Held on a fearsome street circuit in baku heres the full schedule for this weekends action. Max Verstappen heeft Lewis Hamilton weten te verschalken in de kwalificatie voor de GP van de Verenigde Staten.

We brengen je 247 op de hoogte van het allerlaatste nieuws en proberen je te amuseren met de meest spraakmakende fragmenten uit de sport. Met Formule 1 onder het nieuwe eigendom van Liberty Media is de evolutie van de sport in. Hoewel het een manier is om meer races in korte tijd af te werken zijn de personeelsleden in de paddock minder enthousiast.

Grand Prix van Amerika 2021. Hij was Lewis Hamilton te snel af. F1 Kwalificatie Uitslag Monaco.

In de handen van Lewis Hamilton werd de Silberpfeil op indrukwekkende wijze op poleposition gezet. Formula 1 etihad airways abu dhabi grand prix 2021 yas marina circuit 10 - 12 dec from 33908 book now. 22 hours agoUitslag kwalificatie Formule 1 GP Mexico 2021.

Jaapiyo gepost 24 oktober 2021 om 0009 38 Reacties. Op het Circuit of the Americas kwam de RB16B in de kwalificatie tot leven en daar hadden Lewis.


Uitslag Formule 1 Grand Prix Van Rusland 2017 Red Bull Racing Racing Grand Prix


Pin Op F1 Nieuws


Win No 52 For The Team And Our 17th 1 2 In F1 If That Doesn T Throw Up Your Hands Nothing Will Malaysiagp Sport


Pin Op Zaalvoetbal


Moshnyj Mercedes Amg Gt R Teper I Rodster Avtorevyu Mercedes Amg Mercedes Het Beest


Uitslag Kwalificatie F1 Oostenrijk 2020 Red Bull F1 F1 Lewis Hamilton Racing


Uitslag Formule 1 Grand Prix Van Rusland 2018 Grand Prix Rusland Formule 1


Pin By Alex Pro On Formula 1 2018 Formula 1 Racing Formula


Pin By Szanto Szonja On Cute Lando Norris Formula Racing Formula 1 Formula One


Uitslag Formule 1 Grand Prix Van Oostenrijk I 2020 Grand Prix Formule 1 Red Bull Racing


Pin Op Nieuws


Pin Op Zaalvoetbal


Pin Op Zaalvoetbal


Gp Singapore Le Pagelle Ai Protagonisti Singapore Pagelle Formula 1


2019年 F1 ブラジルgp 決勝 ピレリ タイヤ戦略解説 ブラジル ピレリ 決勝

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar